Lindy Hop

El Lindy Hop va néixer al cor de Harlem, concretament, a la sala Savoy de Nova York a finals dels anys 20. És una fusió dels moviments de ball africans i dels balls socials europeus. Expressa a través del moviment de tot el cos, l’esperit més clàssic del jazz, la improvisació, la llibertat d’estil i l’expressió individual, en connexió amb la parella de ball. Va ser un ball revolucionari en el qual tot és possible sempre que les parelles es moguin connectades i al ritme de la música. El que caracteritza al Lindy és un ritme intrínsec a la música i al ball que impregna els moviments dels ballarins i s’expressa amb la pulsió de tot el cos la qual cosa, provoca en qui el balla una sensació de llibertat i alegria.

En els nostres cursos t’ensenyarem un Lindy Hop rítmic, dinàmic i molt fluid, fidel al Lindy més originari i animat. A les classes aprendràs, des del primer dia, tècnica, moviments, com comunicar-te amb la parella, com moure’t amb ritme Swing i el més fonamental,la pràctica de ball. Per descomptat, t’ho passaràs genial i t’impregnaràs de felicitat.

Els nostres grups hi ha el mateix número de nois que de noies i et pots apuntar amb o sense parella. Si t’apuntes amb parella tens però, descompte.

A banda de les classes, els alumnes poden participar en altres activitats com són la Swing dance Party, el ball de l’escola i el Doctor Swing, on els alumnes podeu venir a resoldre dubtes i problemes del vostre ball amb l’ajuda individualitzada dels professors.

Els cursos trimestrals consisteixen en classes d’1h setmanal durant 10 setmanes. Als mesos de desembre i juliol es fan cursos intensius.